Fustra-harjoitusmetodi

28.4.2021 | |

Fustra on harjoitusmetodi, joka on kehitetty parantamaan ryhtiä ja lihastasapainoa ja vähentämään kireyksiä. Harjoittelu kehittää kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Se myös vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia ja keskivartaloa. Fustra on turvallinen ja tehokas harjoittelumetodi erilaisiin kiputiloihin, etenkin niska-hartiavaivoihin. Ja sopii kuitenkin erinomaisesti niin liikuntaa harrastamattomille kuin tavoitteellisesti harjoittelevillekin. Harjoitusmetodia käytetään myös huippu-urheilijoiden lihaksiston tasapainottamiseen. Fustran kautta opit paljon omasta kehostasi. Fustrassa keskiössä on myös tietty hengitysrytmi, joka mm. parantaa stressistä aiheutuvaa pinnallista hengitystä syvemmäksi

Niska-hartiakipu on yleinen vaiva ja on joskus myös pitkäkestoista tai toistuvaa. Fustran niska-hartiaohjelma tehoaa tutkitusti niska-hartiakipuihin. Ohjelmassa on niska-hartiaseudun ja rintakehän avaavia liikkeitä sekä yläselän vahvistavia liikkeitä. Lisäksi harjoitellaan myös keskivartaloa.

Kehonhallinta-ohjelmassa harjoitellaan koko kehoa ja onkin hyvä valinta jos haluaa harjoitella kehoa monipuolisesti, parantaa kehonhallintaa, kuntoa ja lihasvoimaa. kestää arkielämän rasituksia sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Aloita fustra

Liikkuvuusanalyysi
Nopea keino kartoittaa kehon liikkuvuus TE3-älykepin avulla.

Fustra näytetunti
Näytetunnilla pääset kokeilemaan millainen harjoitusmuoto Fustra on. Jo näytetunnin aikana huomaatte ohjaajasi kanssa kehosi vahvuudet ja heikkoudet ja koet, miten pienilläkin liikkeillä voit saada kehosi tekemään töitä oikein ja tehokkaasti.

Näytetunti koostuu kattavasta alkuhaastattelusta, harjoitteluosiosta sekä loppuyhteenvedosta, jossa saat palautteen kehosi sen hetkisestä tilasta. Näytetunnin kesto on noin 75 minuuttia.

Einari Uusitalo

Hieroja / Personal trainer / Fustra-ohjaaja

Olen koulutettu hieroja, fustra-ohjaaja ja personal trainer, erikoistuen kehonpaino- ja liikkuvuusharjoitteluun. Asiakkaina on ollut aktiiviliikkujia, eri kiputiloista kärsiviä ja rentoutumista kaipaavia. Apua saa arjen parantamiseen ja omatoimiseen kehonhuoltoon.

Koulutukset

  • 2019 Personal trainer, Personal trainer akatemia
  • 2020 Koulutettu hieroja, Pajulahden urheiluopisto
  • 2021 Fustra-ohjaaja, Fustra international

Varaa aika tästä

Hieroksen suositukset

Leuanveto

Kuinka saada ensimmäinen leuanveto? Leunveto on erinomainen liike selän...

Fustra-harjoitusmetodi

Fustra on harjoitusmetodi, joka on kehitetty parantamaan ryhtiä ja...

Kotitreeni

Tekisi mieli treenata, mutta salille ei pääse tai sinne...

Lantionpohjan lihakset – vahvistaminen, harjoittelu & fysioterapia

Lantionpohjan lihakset Lantiopohjan lihakset sijaitsevat lantiokorin pohjalla. Näiden lihasten...

Penikkatauti – penikoiden hoito, hieronta ja venyttely

Artikkelista löydät tietoa penikkataudista, sen hoidosta ja videoita, joiden...

Tilaa tarjouskirje

Tarjouskirjeen tilaamalla pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista sekä uusista palveluistamme!