Hierojaopiskelija Aslak

12.4.2018

Olen Aslak, opiskelen Stadin aikuisopistossa koulutetuksi hierojaksi. Tulin suorittamaan  työssä oppimisvaihetta Hierokselle. Palvelen asiakkaita 5.5.2018 asti.

Hieronta opinnot aloitin elokuussa 2017 ja ne tulevat päätökseen marraskuun lopussa 2018. Ammattitaustalta olen personal trainer ja sitä aikaisemmin olen tehnyt kaupan sekä ravintola-alan töitä. Syy hierojaksi kouluttautumiseen tuli halusta laajentaa omaa ymmärrystä ihmisen hyvinvoinnista. Olen aikoinaan tehnyt oman elämäntapamuutoksen. 2015 lopulla valmistuin PT:ksi ja vuodesta  2016 asti olen tehnyt niitä hommia Elixialle. Harrastan kuntosalia aktiivisesti myös itse.

Hieronnassani näkyy vahvistuvassa määrin oma liikunta-alan koulutus. Ohjausta annan asiakkaille mielelläni ja pohdin usein asiakkaiden kanssa työergonomiaa, vahvistusta arkeen tai kuinka urheilusta saisi enemmän irti. Olen hyvin sosiaalinen ja puhelias, vaikka osaankin hiljentyä kun sen aika on.

Omasta tulevaisuudesta en vielä osaa sanoa sen enempää kun nämä opinnot ovat vielä kesken enkä tiedä vielä minkälaisia ovia tuleva valmistuminen avaa.

Varaa aika tästä

Hieroksen suositukset

Fustra-harjoitusmetodi

Fustra on harjoitusmetodi, joka on kehitetty parantamaan ryhtiä ja...

Kotitreeni

Tekisi mieli treenata, mutta salille ei pääse tai sinne...

Lantionpohjan lihakset – vahvistaminen, harjoittelu & fysioterapia

Lantionpohjan lihakset Lantiopohjan lihakset sijaitsevat lantiokorin pohjalla. Näiden lihasten...

Penikkatauti – penikoiden hoito, hieronta ja venyttely

Artikkelista löydät tietoa penikkataudista, sen hoidosta ja videoita, joiden...

Juoksijan polvi

Yleisin polven vamma juoksijoilla on juoksijan polvi. Vaiva on...