Äkillinen kipu

Varaa aika

Heti hoitoon?

Kiputilassa tai jumin yllättäessä on ikävää odotella viikkoja vapaata aikaa. Nopea hoidon aloitus ja oireiden lievitys on tärkeää. Ajanvarausjärjestelmästä näet vapaat ajat ja tältä sivulta näet hieroslaisten ilmoittamat mm. mahdolliset peruutusajat (jotka eivät välttämättä ole auki ajanvarausjärjestelmässä). Lisäksi sinulla on mahdollisuus pyytää erikseen aikaa listojen ohi (esimerkiksi aikaiseksi aamuksi).

Akuutti kipu – hoitoon ohi listojen

Jos kipu on akuutti tai vain haluat nopeasti hoitoon, voit kysyä myös aikoja listojen ohi (huom: näiden ohi listan aikojen hinta on +50 % listahintoihin). Käytännössä ajat tarkoittavat myöhäistä iltaa tai aikaista aamua, ja niitä avataan ainoastaan asiakkaan erityistoiveesta. Aikaa emme voi taata esimerkiksi samalle päivälle, mutta teemme parhaamme. Voit tiedustella listojen ohi aikoja sähköpostilla: team@hieros.fi

Akuutti hoito

Äkillisiä kiputiloja, kramppeja ja lihasten jumiutumista esiintyy yleisimmin selässä, niskassa ja alaraajoissa. Oireiden aiheutumisen syyt vaihtelevat ja ensisijaista alkuvaiheessa on ongelman huolellinen tutkiminen. Tutkimisen perusteella teemme arvion hoidon tarpeesta ja soveltuvista hoitomenetelmistä. Tutkimisessa arvioidaan myös edellyttääkö vaiva lääkärikäyntiä.

Menetelminä Hieroksella hyödynnämme esimerkiksi tilanteeseen soveltuvia pehmytkudos- ja nivelmobilisaatiotekniikoita, teippausta sekä arvioimme mahdollisen kylmä/lämpöhoidon tarpeen.

Oireilun lievittyessä arvioidaan, mitkä tekijät ovat johtaneet vaivan syntyyn. Syyn selvittäminen ja ongelman korjaaminen on tärkeää, jotta vaivan uusiutuminen voidaan välttää.