Kehokartoitus Helsinki

Kartoitus koostuu liikkuvuuden, ryhdin, lihastasapainon ja liikehallinnan arvioinnista

Kehokartoitus on tuki- ja liikuntaelimistön ammattilaisen tekemä tutkimus kehon toiminnallisesta tilasta. Kartoitus koostuu liikkuvuuden, ryhdin, lihastasapainon ja liikehallinnan arvioinnista.

Kehokartoitus 50 €

Kehokartoitus – tunne kehosi, treenaa oikein

Toisinaan meille saattaa tulla liikkumista häiritseviä kipuja tai muita rajoitteita – selkä kipeytyy juostessa, polvi ärtyy pyöräilystä, olkapää vihloo kuntosalilla, jalkaterään tulee kiputila pelatessa jne. Tai ehkä olet huomannut heikkoutta tai toispuoleisuutta kehossasi ja liikkuminen ei yksinkertaisesti tunnu hyvältä.

Liikkumiseen liittyviin vaivoihin ja kipuihin voidaan oikeilla toimenpiteillä vaikuttaa sekä ongelmien uusiutumista voidaan ehkäistä. Liikkeen laatua parantamalla voidaan vaikuttaa myös suorituskykyyn.

Kehitimme liikkujille suunnatun kehokartoituksen, jotta sinä voisit harrastaa terveemmin, laadukkaammin ja haluamallasi tavalla. Kartoitus on suunniteltu kaiken ikäisiä ja tasoisia liikkujia varten. Olitpa sitten jo ikääntyneempi kuntoilija, arkiliikkuja tai nuori kilpaurheilija, kehokartoitus Sports on sinua varten.

Mitä kartoituksessa tapahtuu?

Kehokartoitus Sports on fysioterapeutin suorittama tutkiminen tuki- ja liikuntaelimistösi toiminnasta. Arviointiin perustuen saat neuvot ja ohjeet ongelmasi korjaamiseksi. Jokainen kehokartoitus on yksilöllinen ja rakentuu sinun tilanteesi mukaan.
Kartoitukseen kuuluu:
– liikkuvuustestaus
– lihastasapainon arviointi
– ryhdin ja liikehallinnan tutkiminen
– palaute kartoituksesta sekä yksilölliset harjoitusohjeet

Miten valmistaudun kartoitukseen?

Kartoitus tehdään alusvaatteet päällä, jotta nivelten liikkeet ja ryhti voidaan luotettavasti tutkia. Halutessasi voit pukeutua lyhytlahkeisiin jumppatrikoisiin ja/tai urheilutoppiin. Muuten olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Hinta 50e