Migreenihoito

Manuaalisen migreenihoidon avulla voidaan hoitaa sekä kroonisesta että akuutista migreenistä kärsiviä asiakkaita. Manuaalinen migreenihoito on paitsi tehokas, myös turvallinen ja miellyttävä vaihtoehto migreenin hoitoon. Manuaalisella hoidolla pyritään saamaan kohtaukset kuriin - lääkkeillä hoidat vain kipua.

Varaa aika

Manuaalinen migreenihoito hinnasto:

Migreenihoidon aloituskäynti (90 min)

179 €

Migreenihoidon jatkokäynti (45 min)

89 €

Migreeni

Yksittäisen migreenikohtauksen aiheuttama lihaksiston jännitystila vaikuttaa elimistössä vielä vähintäänkin seuraavan päivän ajan muun muassa korkeina sykkeinä, lihaksiston hapenottokyvyn heikkenemisenä sekä yleisenä väsymyksenä ja vetämättömänä olona. Migreeni rasittaa kehoa hyvin kokonaisvaltaisesti ja hoitamattomana luo pahimmillaan itseään pahentavan kehän.

Manuaalisessa migreenihoidossa käsitellään pääasiallisesti hermostoa sekä tilanteen salliessa myös kivun aiheuttamaa niska-hartiaseudun lihaksiston kireyttä. Hoito ei ole kivuliasta, päinvastoin - toiset jopa nukahtavat kesken hoidon. Toisinaan migreeni kuitenkin sairautena aiheuttaa niin pahan olon, että ongelman ratkaiseminen saattaa hetkellisesti huonontaa oloa. Hoito suunnitellaan aina jokaisen henkilökohtaisen tilanteen mukaan, eikä migreenikohtauksen ollessa päällä käsitellä ollenkaan lihaksia. Tällöin tavoitteena on ainoastaan rauhoittaa hermosto.

Manuaalinen migreenihoito vaatii normaalitilanteessa useita hoitokertoja sekä säännöllistä itsehoitoa, johon saat kattavat ohjeet ja opastuksen. Itsehoidon voit aloittaa heti ohjeet saatuasi.

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on...

Lue lisää

Urheiluhierojan ammattitutkinto antaa hyvän valmiuden alan hommissa sekä mahdollisessa yritystoiminnassa....

Lue lisää

Mikä aiheuttaa heittäjän olkapään? Heittäjän olkapäässä (kiertäjäkalvosinoireyhtymä) on kyseessä on...

Lue lisää