Yrityksille

Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut yrityksille

Hieroksen työyhteisöille suunnitellut moniammatilliset hyvinvointi- ja liikuntapalvelut ovat kustannustehokas lisä yrityksen työhyvinvointiin ja terveyteen. Klinikkatoiminnan lisäksi tavoitteenamme on tuoda palvelut mahdollisimman saavutettavaksi lähelle asiakkaita. Esimerkiksi fysioterapia- ja liikuntaryhmät sekä hierontapalvelut voidaan toteuttaa joustavasti yrityksen tiloissa.

Hieronnat ja muut manuaaliset terapiat

Hieronta 30 min

Osahieronta 30 min – 32 €

Hieronta 45 min

Puolihieronta 45 min – 44 €

Hieronta 60 min

Tunnin hieronta – 60 €

Hieronta 90 min

Kokohieronta 90 min – 65 €

Työterveyttä tukeva fysioterapia 60 min

Fysioterapia 60 min – 65 €

Osteopatia 60 min

Osteopatia 60 min – 60 €

Ryhmäliikunta
Kursseille osallistujamäärä on 5-10 henkilöä/ryhmä.

Starttikurssi (60 min)

Starttikurssilla harjoitellaan monipuolisesti ja huolellisesti liikkumisen perusteita. Sopii erinomaisesti liikuntaharrastusta aloittaville.

Kunto & Liike (60 min)

Kunto & liike-tunnilla opetellaan kehon hallintaa ja laadukasta liikkumista sekä kohotetaan kuntoa perinteisimmillä harjoitusmetodeilla. Yhdistämällä harjoitteita tavoitteena on kehittää fyysistä kuntoa kehon toiminnallisuutta edistävällä tavalla.

Core & Huolto (60 min)

Tunneilla vahvistetaan keskivartaloa monipuolisilla voima- ja hallintaharjoitteilla. Lisäksi tunneilla huolletaan kehoa mm. venytyksien ja rollerin avulla.

Intense (30 min)

HIT (High Intensity Training) on kovatehoinen 30min tunti. Tunti sopii niille, joilla on jo kokemusta lihaskuntoharjoittelusta sekä kovatehoisesta intervalliharjoittelusta.

Fysioterapiaryhmät
Ryhmän osallistujamäärä 5-10 henkilöä.

Niska- ja selkäkurssi – tiedot ja taidot hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Tavoitteen kurssilla on, että osallistuja oppii neuvonnan ja ohjauksen avulla itsenäisesti edistämään niska-hartiaseudun sekä selän hyvinvointia ja ehkäisemään vaivojen syntymistä. Kurssiin sisältyy terapeuttista harjoittelua, ergonomiaopastusta sekä vaivojen ennaltaehkäisyyn liittyvien tekijöiden hallintaa.

Liikkuvuus- ja liikekontrollikurssi – laadukkaampaa ja terveellisempää liikkumista

Liikkuvuus- ja liikekontrollikurssilla käydään laaja-alaisesti läpi terveyttäedistävän ja laadukkaan liikkumisen periaatteita. Kurssilla osallistuja oppii hallitsemaan kehoaan tasapainoa, liikehallintaa ja liikkuvuutta vaativissa tilanteissa. Liikkumisen laatua parantamalla voidaan ehkäistä esimerkiksi kaatumisia ja tuki- ja liikuntaelin vaivoja ja vammoja.

Henkilökohtainen ohjaus

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Harjoitusohjelma laaditaan yksilöllisesti ohjattavan tilanteen ja tavoitteiden pohjalta. Tarpeen mukaan kyseeseen voi tulla kuntosalille, kotiin, työpaikalle tai vaikkapa juoksuun soveltuva harjoitusohjelma.

alkuhaastattelu ja harjoittelun suunnittelu
yksilöllinen harjoitusohjelma sekä harjoitteiden läpikäynti ja huolellinen ohjaus

1 * 90min 120€

Jatko-ohjaus

Jatko-ohjauksessa seurataan harjoittelun edisymistä ja tarkistetaan harjoitteiden tekniikat. Tavoitteiden mukaisesti muokataan harjoitusohjelmaa ja lisätään monipuolisuutta ja haastetta.

Kehityksen seuranta ja tarpeellisten muutosten suunnittelu
uusien harjoitteiden opettelu ja huolellinen ohjaus

1 * 60min 70€