Toimitus-, vaihto- ja palautusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Hieros Oy, y-tunnus 2518055-4. Toimitamme tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Palvelumme hinnat ovat verottomia (alv. 0 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://www.hieros.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut ja tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset sähköpostilla, ja lisäksi kun olet maksanut lahjakortin, pystyt lataamaan sen suoraan kyseiseltä sivulta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus kaikille normaalihintaisille tuotteille.

Palautus on asiakkaalle ilmainen. Jos haluat tehdä palautuksen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ennen kuin teet palautuksen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hieros Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.