Fysioterapia Helsinki

Oikealla tavalla toimiva keho on toimintakykysi avain ja hyvinvointisi edellytys. Meillä fysioterapian tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi; toimivaa kehoa ja hyvää mieltä, juuri tarpeisiisi räätälöidyn yksilöllisen kuntoutusmenetelmän avulla. Hoidamme tuki- ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kiputiloja sekä autamme sinua parantamaan liikunta- ja toimintakykyäsi - lopputuloksena hyvinvoiva keho.

Varaa aika

Fysioterapia hinnasto:

Fysioterapian ensikäynti

75 €

Fysioterapia (30min)

50 €

Fysioterapia (45min)

65 €

Fysioterapian (60min)

75 €

Lantionpohjan fysioterapia naisille

80 €

Jos käytetään elektrodeja

+35 €

Fysioterapia hyvinvointisi ja toimintakykysi tukena

Oikealla tavalla toimiva keho on toimintakykysi avain ja hyvinvointisi edellytys. Meillä fysioterapian tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi; toimivaa kehoa ja hyvää mieltä, juuri tarpeisiisi räätälöidyn yksilöllisen kuntoutusmenetelmän avulla.

Autamme sinua ylläpitämään sekä parantamaan liikunta- ja toimintakykyäsi sekä lievittämään tuki-ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kiputiloja, lopputuloksena kokonaisvaltainen hyvinvointisi.

Kenelle fysioterapiasta on apua?

Kärsitkö erilaisista kiputiloista? Oletko havainnut ongelmia ryhtisi kanssa? Tarvitseeko lapsesi tukea motorisessa kehityksessä? Kaipaatko tukea liikunta- ja toimintakykysi ylläpidossa tai haluatko parantaa suorituskykyäsi urheilussa?

Fysioterapian avulla olemme onnistuneesti auttaneet asiakkaitamme mm. urheilu- ja rasitusvammojen hoidossa, sairauden tai tapaturman jälkeisessä kuntoutuksessa, ryhtiongelmissa, hermokivuissa sekä ikääntymiseen liittyvissä toimintakyvyn haasteissa. Lääkärin lähetteellä tehdystä fysioterapiasta on mahdollista hakea KELA:n korvausta.

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme takaavat tehokkaan ja yksilöllisen kuntoutuksen

Ammattitaitoinen fysioterapeutti on avainasemassa toimivan ja tehokkaan hoitosi suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Meillä sinut otetaan vastaan aina yksilönä. Laadimme henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman toiveidesi ja tarpeidesi sekä laajan fysioterapeuttisen tutkimuksen pohjalta.

Kuka tai mikä on fysioterapeutti?

Fysioterapeutti on ammattikorkeakoulusta valmistunut Valviran Terveydenhuollon ammattilaisten rekisteriin kuuluva ihmisten toimintakyvyn ja liikkumiskyvyn asiantuntija. Koulutus kestää 3,5vuotta ja sisältää laaja-alaisesti oppia liittyen ihmisen kehon toimintaan sekä sen mahdollisiin ongelmiin ja keinoihin ratkoa kyseisiä ongelmia.

Koulutuksesta valmistuu fysioterapeutti, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta ylläpitämään ja parantamaan liikunta- ja toimintakykyään sekä lievittää tuki-ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kiputiloja. Peruskoulutuksen jälkeen useat fysioterapeutit erikoistuvat lisä- ja jatkokoulutusten kautta esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten, neurologisten sairauksien tai lasten fysioterapiaan.

Varaa aika

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on...

Lue lisää

Urheiluhierojan ammattitutkinto antaa hyvän valmiuden alan hommissa sekä mahdollisessa yritystoiminnassa....

Lue lisää

Mikä aiheuttaa heittäjän olkapään? Heittäjän olkapäässä (kiertäjäkalvosinoireyhtymä) on kyseessä on...

Lue lisää