Fysioterapia Helsinki

Sinua palvelee fysioterapeuttimme Sanni Pekkarinen ja Tuomas Paavola

Oikealla tavalla toimiva keho on toimintakykysi avain ja hyvinvointisi edellytys. Meillä fysioterapian tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi; toimivaa kehoa ja hyvää mieltä, juuri tarpeisiisi räätälöidyn yksilöllisen kuntoutusmenetelmän avulla.Autamme sinua ylläpitämään sekä parantamaan liikunta- ja toimintakykyäsi sekä lievittämään tuki-ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kiputiloja, lopputuloksena kokonaisvaltainen hyvinvointisi.

Fysioterapian hinta:

Fysioterapian ensikäynti 65 €
Fysioterapia (45 min) 55 €
Fysioterapia (60 min) 65 €
Lantionpohjan fysioterapia 65 €
Jos käytetään elektrodeja + 30 €

Hieroksella fysioterapeutteina toimivat Sanni Pekkarinen ja Tuomas Paavola

Meillä on myös YouTube-kanava. YouTube-kanavaltamme löydät videoita vaivaasi liittyvistä harjoituksista. Näin pystyt kertaamaan – miten liikkeet tehtiinkään, jos ne pääsevät unohtumaan käyntisi jälkeen.

Fysioterapia hyvinvointisi ja toimintakykysi tukena

Oikealla tavalla toimiva keho on toimintakykysi avain ja hyvinvointisi edellytys. Meillä fysioterapian tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi; toimivaa kehoa ja hyvää mieltä, juuri tarpeisiisi räätälöidyn yksilöllisen kuntoutusmenetelmän avulla.

Autamme sinua ylläpitämään sekä parantamaan liikunta- ja toimintakykyäsi sekä lievittämään tuki-ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kiputiloja, lopputuloksena kokonaisvaltainen hyvinvointisi.

Kenelle fysioterapiasta on apua?

Kärsitkö erilaisista kiputiloista? Oletko havainnut vaikeuksia ryhtisi kanssa? Vai oletko huomannut lapsesi tarvitsevan tukea motorisessa kehityksessä? Tai tarvitsetko apua liikunta- ja toimintakykysi ylläpidossa?

Fysioterapian avulla olemme auttaneen onnistuneesti asiakkaitamme mm. urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutuksessa, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamissa muutoksissa toimintakyvyssä, tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa sekä hermokivuissa ja ryhtiongelmissa. Lääkärin lähetteellä tehdystä fysioterapiasta on mahdollista hakea KELA:n korvausta.

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme takaavat tehokkaan ja yksilöllisen kuntoutuksen

Hyvä, ammattitaitoinen fysioterapeutti on avainasemassa toimivan ja tehokkaan hoitosi suunnittelussa sekä toteutuksessa.
Meillä sinut otetaan vastaan aina yksilönä ja nähdään kokonaisuutena. Suunnittelemme henkilökohtaisen kuntoutusmenetelmän toiveidesi ja tarpeidesi sekä laajan fysioterapeuttisen tutkimuksen pohjalta.

Kuka tai mikä on fysioterapeutti?

Fysioterapeutti on ammattikorkeakoulusta valmistunut Valviran Terveydenhuollon ammattilaisten rekisteriin kuuluva ihmisten toimintakyvyn ja liikkumiskyvyn asiantuntija. Koulutus kestää 3,5vuotta ja sisältää laaja-alaisesti oppia liittyen ihmisen kehon toimintaan sekä sen mahdollisiin ongelmiin ja keinoihin ratkoa kyseisiä ongelmia.

Koulutuksesta valmistuu fysioterapeutti, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta ylläpitämään ja parantamaan liikunta- ja toimintakykyään sekä lievittää tuki-ja liikuntaelinvaivoista johtuvia kiputiloja. Peruskoulutuksen jälkeen useat fysioterapeutit erikoistuvat lisä- ja jatkokoulutusten kautta esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten, neurologisten sairauksien tai lasten fysioterapiaan.