Ahkeraa kouluttautumista ja monipuolisempaa palvelua

6.11.2019 | | |

Tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua ja moderneimpia metodeita kehonhuoltoon tiimimme kouluttautuu aktiivisesti työn ohessa. Sinulle tämä tarkoittaa monipuolisempia palveluita ja joustavammat ajanvaraukset, kun tiimimme hankkii uutta ammattitaitoa. Tässä blogissa kerromme tuoreimmat uutiset ja kuulumiset työntekijöiltämme.

Entistä laajemmat osteopatian palvelut

Hieroksella on nykyisin kaksi osteopaattia. Hierojamme Laura valmistui keväällä osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hän on kouluttautunut ahkerasti ja syventynyt mm. kraniaaliosteopatiaan. Varaa aika Lauralle varauskalenterista!

Heikki on myös kouluttautunut aktiivisesti, kun kuluvana vuonna jatkokoulutuksia kertyi peräti 11 kappaletta. Oppia on karttunut mm. urheilufysiologiasta, kiputieteestä, liikkeen havainnoinnista ja hermoston tutkimisesta. Tärkeimpänä kokonaisuutena Heikki opiskeli urheiluosteopaatiksi Tanskassa.

Fysioterapian erikoisosaamista

Kuluneena vuotena fysioterapeuttimme Sanni on kouluttautunut lantionpohjan sekä vatsalihasten erkauman hoitoon. Voit lukea lisää vatsalihaksen erkaumasta aiemmin ilmestyneestä blogitekstistä Sannilla on myös vahva osaaminen voimaharjoittelusta sekä juoksusta.

Tuomaksella on manuaalisen terapian Maitland-koulutuskokonaisuus meneillään. Maitland eli OMT-fysioterapia keskittyy tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisemiseen. Tuomaksen vastaanotolla käy paljon liikunnallisia asiakkaita, ja mm. juoksun harrastajat ovat käyneet hakemassa apua vaivoihinsa. Jokusen kilometrin mies on ehtinyt itsekin kirmata, joskin kilpailut jäivät tältä vuodelta väliin. Katso Tuomaksen vinkit juoksijan kuntopiiriin.

Akupunktiota ja asanoita

Hierojamme Pyry ja Juha opiskelevat töiden ohella osteopaateiksi. Pyry on kouluttautunut myös dry needlingiin. Dry needling eli kuivaneulaus on akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa, jonka tarkoituksena on lievittää lihassärkyä.

Uutena palvelunamme on yksityisjooga. Aslak kävi Intiassa kouluttautumassa jooga-ohjaajaksi, mistä jäi käteen oppia joogan ja asanoiden saloihin. Aslakin tietämys lisääntyi mm. hengityksestä sekä liikkuvuusharjoitteista. Aslakilla on osaamista myös Guasha-työkalulla tehtävästä kalvokäsittelystä. Lue lisää joogasta blogikirjoituksesta.

Varaa aika tästä

Hieroksen suositukset

Leuanveto

Kuinka saada ensimmäinen leuanveto? Leunveto on erinomainen liike selän...

Kotitreeni

Tekisi mieli treenata, mutta salille ei pääse tai sinne...

Lantionpohjan lihakset – vahvistaminen, harjoittelu & fysioterapia

Lantionpohjan lihakset Lantiopohjan lihakset sijaitsevat lantiokorin pohjalla. Näiden lihasten...

Penikkatauti – penikoiden hoito, hieronta ja venyttely

Artikkelista löydät tietoa penikkataudista, sen hoidosta ja videoita, joiden...

Juoksijan polvi

Yleisin polven vamma juoksijoilla on juoksijan polvi. Vaiva on...