Yksityisjooga yksin tai ryhmässä

Onko kynnys joogan aloittamiseen ollut korkea? Kaipaatko kenties opastusta jooga-asentoihin ja harrastuksen kehittämiseen? Kiinnostaako joogan kokeileminen porukalla? Yksityistuntimme opastavat sinut joogan saloihin, ja räätälöimme ne tarpeidesi mukaan.

Jos joogan aloittaminen on jäänyt ajatustasolle, on kokeileminen helppoa! Yksityisjooga suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan. Asanat eli jooga-asennot suunnitellaan yksilöllisesti, jolloin saat kaiken irti joogan terveydellisistä hyödyistä. Tuntimme takaavat sen, että asanat suoritetaan oikeaoppisesti, jolloin jooga parantaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi. Joogan jälkeen olo on virkeämpi ja jaksat paremmin arjessa!

Yksityisjooga luonnistuu mainiosti pienryhmässä, jolloin voit ottaa ystäväsi mukaan kokeilemaan uutta harrastusta. Päätämme tunnin teeman yhdessä olipa se energisoivaa ja haastavaa tai rauhoittavaa ja tasapainottavaa joogaa. Porukalla voi voimaantua yhdessä ja nauttia yhteisestä rentoutumishetkestä! Hyvä fiilis jatkuu kotiin tai työpaikalle saakka!

Joogaohjaajamme Aslak on suorittanut joogaopettaja-sertifikaatin Intiassa, jonka lisäksi hän on koulutettu urheiluhieroja ja tuntee kehon anatomian. Aslak on joogan vannoutunut harrastaja itsekin: “Koen olevani joogan ikuinen oppilas, vaikka olen käynyt Intiassa asti kouluttautumassa. Jooga piristää valtavasti ja siinä oppii jatkuvasti lisää”.

Tarjoamme sekä yksityisjoogatunteja että pienryhmäjoogaa (2-6hlö) seuraavasti:

Yhdelle: 60€ (sis. 24% alv)
Kahdelle: 30€/hlö (sis. 24% alv)
Kolmelle: 20€/hlö (sis. 24% alv)
4-6hlö: 15€/hlö (sis. 24% alv)

Jos kiinnostuit joogasta, varaa tunti kätevästi nettisivuillamme! Tuothan oman mattosi mukaan tunnille.

p.s. Jooga-tunti toimii hauskana ja kokemuksellisena joululahjana itsellesi ja ystävillesi!