Jalkaterapeutti Helsinki

Haemme jalkaterapeuttia

Tällä hetkellä Hieroksella ei ole jalkaterapeuttia

Jalkaterapia edistää liikuntakykyäsi ja parantaa hyvinvointiasi. Hyvinvoivat jalat ovat olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Tavoitteenamme on yksilöllisen jalkaterapian avulla korjata virheasentoja, poistaa infektioita, edistää ja ylläpitää alaraajojen toiminta- ja liikuntakykyä sekä ennaltaehkäistä ongelmia ja tätä kautta vaikuttaa merkittävästi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Takaisin etusivulle

Kenelle jalkaterapiasta on apua?

Kärsitkö iho- ja kynsimuutoksista tai infektioista? Onko sinulla lonkka-, polvi-, nilkka– tai jalkaterän kipuja? Huomaatko ongelmia liikkumisessasi?

Olemme jalkaterapian avulla auttaneet asiakkaitamme onnistuneesti mm. korjaamaan virheasentoja laadukkaiden, yksilöllisten tukipohjallisten avulla ja hoitaneet kuntoon mekaanisia ongelmia sekä infektioita, jotka ovat aiheutuneet niin ulkoisista ärsykkeistä kuin biomekaanisista poikkeamista tai sairauksista, kuten diabetes, reuma ja psorias.

Hyvinvoivat jalat saavutetaan yksilöllisellä hoidolla ja laadukkailla apuvälineillä

Arvioimme toimintakykyäsi, analysoimme kävelyäsi ja juoksuasi sekä tutkimme lihastesi ja niveltesi toimintaa.

Tekemämme monipuolisen alkukartoituksen pohjalta suunnittelemme hoidon, joka sopii juuri sinulle. Se voi pitää sisällään mm. hierontaa, teippausta, mobilisaatiota ja lihasharjoitteita. Kiputilojen poistamiseksi voimme käyttää apuna fysikaalisia hoitoja kuten ultraääntä tai sähköhoitoja.

Olemme erikoistuneet valmistamaan laadukkaita, tarpeidesi mukaan räätälöityjä apuvälineitä, kuten jalkojen virheasentoja korjaavia tukipohjallisia tai varvasortooseja.

Ammattitaitoinen jalkaterapeuttimme on hyvinvointisi tukena

Koulutetut, ammattitaitoiset jalkaterapeuttimme ovat jalkojen toimintakyvyn, alaraajojen biomekaniikan ja mekaanisten ongelmien sekä infektioiden asiantuntijoita. Autamme sinua paikantamaan vaivan ja hoitamaan ongelman, tehden tarvittaessa yhteistyötä muiden terveysalan ammattilaisten tai personal trainereidemme kanssa.

Henkilökohtaisista tukipohjallisista apua kipuihin ja vaivojen ennataehkäisyyn.

Asiakkaalle yksilöllisesti suunnitellut ja tehdyt tukipohjalliset ovat yksi jalkaterapeutin käyttämistä hoitomenetelmistä. Menetelmä pohjautuu tarkkaan biomekaaniseen tutkimukseen ja asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin.Tukipohjallisista voi olla apua aina jalkaterän ja nilkan asentoa korjaamalla lonkkaan ja siten myös selkärankaan. Vaikka tukipohjallinen jo itsessään vaikuttaisi olevan hyvä kivun lievittäjä, täytyy muistaa, ettei tukipohjallinen ole itsessään ratkaisu syyn poistamiseen. Se toimii yhtenä dynaamisena apuvälineenä pyrkiessä tavoitteeseen eli syyn poistoon. Tämän takia tukipohjallisten kanssa käsi kädessä kulkee lihasharjoitteet ja kenkäohjaus sekä usein myös manuaaliset hoidot, esimerkiksi hieronta.

Virheellisesti suunniteltu ja toteutettu tukipohjallinen voi olla jopa haitallinen itsellesi!

Takaisin etusivulle