Pilates Helsinki

Kliininen Pilates keskittyy kehonhallintaan, joka vahvistaa keskivartalon syviä̈ lihaksia ja syventää hengityksen yhteyttä liikkeeseen ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

Pilateksen avulla helpotusta löytyy erityisesti niskan, selän, olkapään, nivelrikon ja päänsäryn erilaisiin kiputiloihin. Pilateksen yksityistunnilla keskitytään juuri sinun ongelmakohtiisi ja laaditaan henkilökohtainen kehonhoitosuunnitelma jatkoa varten.

Varaa aika

Pilates hinnasto:

Pilates (30 min)

44 €

Pilates (45 min)

55 €

Pilates (60 min)

65 €

Milloin kannattaa valita kliininen Pilates?

Suosittelemme kliinistä Pilatesta, jos et ole varma liikunnan aloittamisesta kivun tai tuki-ja liikuntaelinsairauden johdosta ja haluat aloittaa liikkumiseen turvallisesti omaan tahtiin tai haluat kuntouttaa liikuntavammaa Pilateksen kautta. Kliininen Pilates sopii myös niille, jotka haluavat huoltaa kehoaan Pilateksen kautta, mutta sitoutuminen ryhmäliikunnan tunnille ei sovi omaan elämänrytmiin.

Mitä kliininen Pilates on?

Kliininen Pilates on liikunnan muoto, joka keskittyy kehon kontrolliin, voimaan, liikkuvuuteen ja hengittämisen yhdistämiseen liikkeeseen. Se pitää sisällään juuri sinulle valittuja liikkeitä, jotka on suunniteltu ylläpitämään kehon liikkuvuutta kaikilla elämän osa-alueilla (työ, ryhti, urheilu ja vapaa-aika).

Onko kliininen Pilates turvallista?

Kyllä. Ensikäynnillä teemme haastattelun, jossa kartoitamme tuki- ja liikuntaelimistön terveyden kunnon ja mahdolliset sairaudet, jotka voivat vaikuttaa liikuntaohjelman luomiseen.

Mitä puen päälle?

Ota mukaan vaatteet, jossa sinun on mukava liikkua.

Miten varaan ajan kliiniseen Pilatekseen?

Voit varata ajan nettisivujemme kautta tai soittamalla meille. Suosittelemme ensikäynnille 60 min aikaa, jotta voimme rauhassa keskittyä juuri sinun tarpeisiin.

Varaa aika