Tuomas Paavola

16.12.2015

Fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Tuomas Paavola

Olen Tuomas Paavola ja toimin Hieroksella fysioterapeuttina. Olen erikoistunut työssäni tuki- ja liikuntaelinvaivojen, kuten selän, niska-hartian sekä ylä- ja alaraajojen kiputilojen hoitoon. Erilaiset työ- ja liikuntaperäiset rasitusvammat sekä leikkausten jälkeinen kuntoutus kuuluvat myös osaamisalueeseeni. Jatkokouluttautumalla ahkerasti syvennän ammattitaitoani manuaalisen terapian sekä terapeuttisen harjoittelun saralla.

Aloitan vaivan syyn selvittämisen kuuntelemalla asiakastani. Fysioterapeuttisella tutkimisella kartoitan tarkemmin oireiden syytä ja laatua. Selvitän asiakkaalleni mistä tutkimisen perusteella vaiva johtuu ja mihin vaivan hoitamiseen valitut hoitomuodot perustuvat. Hoidossa yhdistän tilanteen mukaan manuaalista terapiaa sekä liikehoitoa. Hoito tapahtuu aina yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa.

Vaivojen ennaltaehkäisy on työssäni tärkeä periaate. Autan asiakkaitani kivunhoidon lisäksi liikkeen laadun parantamisessa sekä ryhtiin liittyvissä ongelmissa. Tavoitteena on löytää keinot, joilla asiakas pystyy itse pitämään vaivat loitolla ja huolehtimaan kehon hyvinvoinnista pitkällä aikavälillä.
Vastaanotolleni voit tulla omana itsenäsi ja asiakkaakseni ovat tervetulleita niin nuoret kuin ikääntyneetkin. Lääkärin lähetteellä saat hoidostani KELA-korvauksen.

Varaa aika tästä

Hieroksen suositukset

Leuanveto

Kuinka saada ensimmäinen leuanveto? Leunveto on erinomainen liike selän...

Kotitreeni

Tekisi mieli treenata, mutta salille ei pääse tai sinne...

Lantionpohjan lihakset – vahvistaminen, harjoittelu & fysioterapia

Lantionpohjan lihakset Lantiopohjan lihakset sijaitsevat lantiokorin pohjalla. Näiden lihasten...

Penikkatauti – penikoiden hoito, hieronta ja venyttely

Artikkelista löydät tietoa penikkataudista, sen hoidosta ja videoita, joiden...

Juoksijan polvi

Yleisin polven vamma juoksijoilla on juoksijan polvi. Vaiva on...